Pàgina d'inici > Noticies

Ordenació de sis nous preveres

El diumenge, 23 d’octubre, en una basílica de la Sagrada Familia atapeïda de fidels, el Cardenal Arquebisbe de Barcelona, Dr. Lluís Martínez Sistach, presidí la celebració de l’Eucaristia en la que ordenà de preveres els diaques diocesans Mn. Carlos Barba Olmos, de la parròquia de Sant Julià d’Argentona; Mn. Carlos Barroso Flores, de la parròquia [...]

El diumenge, 23 d’octubre, en una basílica de la Sagrada Familia atapeïda de fidels, el Cardenal Arquebisbe de Barcelona, Dr. Lluís Martínez Sistach, presidí la celebració de l’Eucaristia en la que ordenà de preveres els diaques diocesans Mn. Carlos Barba Olmos, de la parròquia de Sant Julià d’Argentona; Mn. Carlos Barroso Flores, de la parròquia de Sta. Teresa de l’Infant Jesús; Mn. Juan Ramón La Parra Martínez, actualment estudiant de dogmàtica a Roma; i Mn. Pedro Rivero San José, de la parròquia de Santa Cecília de Barcelona. En la mateix cerimònia foren ordenats, també, els pares dominics Vicente Benedito Morant, OP; i Alejandro López Ribao, OP.

“Sou imatge de l’amor de Déu per la seva Església” els digué el Sr. Cardenal en la seva salutació inicial i els encoratja -en la seva homilia – a ser “sants i evangelitzadors sacerdots”  en aquest temps en que l’Església s’aboca a la Nova Evangelització. “Heu d’il·lusionar les comunitats cristianes a les que servireu, en un afany vers un nou anunci de Crist com a Salvador del món. La Nova Evangelització és ara més urgent que mai i vosaltres, nous preveres, heu de ser-ne missatgers”.

Els nous preveres estigueren acompanyats dels seu familiars, amics i fidels de les parròquies i moviments on desenvolupen la seva tasca pastoral i de més de cent cinquanta preveres i diaques -una bona representació de la família dominicana- en una cerimònia d’ordenació, festiva i solemne, que durà prop de dues hores. Donem-ne gracies a Déu!

T'interessarà ...