Visita a la comunitat francòfona de la diòcesi

Durant l'homilia el cardenal demana per la pau a Catalunya i per que hi hagi pregària i diàleg

Aquest cap de setmana el Cardenal Arquebisbe de Barcelona Joan Josep Omella ha visitat la comunitat francòfona Barcelona. Aquesta reunió va organitzar-se al voltant d’una celebració eucarística en la qual van participar els feligresos de la parròquia francesa de la Mare de Déu de Lourdes, ubicada al carrer Anglí. El rector de la parròquia, el P. Matías Bahillo va donar la benvinguda al cardenal Omella. No van faltar ni grans ni petits, famílies senceres van assistir amb goig a la celebració, que va presidir Omella segons estipula el ritual francès, i intervenint amb el seu francès fluid i proper.

Durant l’homilia l’arquebisbe va subratllar els tres punts clau de la paraula de Déu; el perdó i la misericòrdia; la unió i comunió entre els germans; i en tercer lloc, ser fidels a la voluntat de Déu, amb humilitat. Al final de l’homilia va demanar per la situació a Catalunya demanant per la pau, la pregària i el diàleg.

Al final de la celebració, els fidels francòfons van apropar-se a rebre personalment l’arquebisbe enmig d’un aperitiu que sempre fa més deliciosa la trobada.

T'ha agradat aquest contingut? Subscriu-te al nostre butlletí electrònic. Cada setmana, l'actualitat de l'Església diocesana al teu correu.

T'interessarà ...

19 Juny, 2019
Aquest és el significat de la tradició que acull el claustre de la Catedral de Barcelona pel Corpus Christi