Omella celebra la Catequesi en Família a Santa Eulàlia de Vilapicina

L’Arquebisbe de Barcelona agraeix als pares que acompanyin els seus fills en el creixement en la fe

L’arquebisbe de Barcelona, Mons. Joan Josep Omella, va presidir la missa de Catequesi en Família el passat 19 de febrer a Santa Eulàlia de Vilapicina, en la octava de la festa patronal de la parròquia, Santa Eulalia. Va estar acompanyat de, rector de la parròquia,  Mn. Felip-Juli, i altres preveres vinculats a la comunitat.

Abans de l’inici de la missa, l’aquebisbe va visitar les aules de catequesi i les instal·lacions del temple i va saludar a pares i fills amb  qui va compartir el moment de catequesi. Durant l’homilia va mantenir un diàleg amb els més petits i va agrair als pares que, “a més d’acompanyar els seus fills en el creixement en la fe, ells fessin un procés de catequesi com a adults”.

Una església plena de gom a gom va acollir l’arquebisbe que va ser un més entre els feligresos de Santa Eulàlia de Vilapicina. Entre els presents, hi havia l’escultor de la Sagrada Família, Etsuro Sotoo, que en acabar la celebració va xerrar amigablement amb l’Arquebisbe.  

T'interessarà ...

23 Maig, 2019
La Parròquia de Sant Agustí del Raval es tenyeix de vermell per celebrar la festivitat de la patrona dels impossibles amb el bisbe Antoni Vadell
22 Maig, 2019
El reportatge de cristians perseguits exposa la greu situació de la llibertat religiosa al món