Pàgina d'inici > Noticies > Església de Barcelona

Noves perspectives del Nou Testament

La Facultat de Teologia de Catalunya, en col·laboració amb la Universitat de Humboldt (Berlín) i la de Regensburg han organitzat un simposi internacional sobre les noves perspectives del Nou Testament

La Facultat de Teologia ha organitzat, els dies 27, 28 i 29 de maig, juntament amb les Universitats de Humboldt i de Regensburg, un simposi internacional sobre les noves perspectives del Nou Testament. En l’acte inaugural, presidit pel Dr. Armand Puig, degà de la Facultat amfitriona, i el Dr. Schröter, de la Universitat de Humboldt, van posar els fonaments del simposi que reuneix especialistes d’Europa sobre el tema principal de les noves perspectives que brollen de els estudis contemporanis del nou testament.

El Dr. Markschies, professor a la Universitat de Belín, va exposar el procés de creació a través de papirs i escrits que es van anar introduint i acceptant segons el cànon, i altres que van passar a ser apòcrifs per la primera comunitat cristiana. Posteriorment va ser el torn del Dr. Armand Puig sobre les primeres paraules de Jesús en el cànon.

El simposi continuarà amb diferents conferències que ajudaran a aprofundir en els textos neo-testamentaris, pilar fonamental dels cristians, de la vida de Jesús i de la primera Església cristiana.

T'interessarà ...