Nova publicació de Portal Obert

La revista del Seminari Conciliar de Barcelona, Portal Obert, ha publicat coincidint amb el Dia del Seminari, el seu número 98. Hi podeu trobar articles de Mn. Josep M. Turull, rector, i de Mn. Josep Serra, formador, sobre el sacerdoci com a do, aprofundint en  el lema del Dia del Seminari d’ aquest any: “El [...]

La revista del Seminari Conciliar de Barcelona, Portal Obert, ha publicat coincidint amb el Dia del Seminari, el seu número 98. Hi podeu trobar articles de Mn. Josep M. Turull, rector, i de Mn. Josep Serra, formador, sobre el sacerdoci com a do, aprofundint en  el lema del Dia del Seminari d’ aquest any: “El sacerdot, do de Déu per al món”. També hi trobareu cròniques dels actes més importants viscuts per el nostres seminaristes durant els darrers mesos.

T'ha agradat aquest contingut? Subscriu-te al nostre butlletí electrònic. Cada setmana, l'actualitat de l'Església diocesana al teu correu.

T'interessarà ...

16 Juliol, 2019
Els missioners de la província eclesiàstica de Barcelona es reuneixen sota el lema: «Batejats i enviats: l’Església de Crist en missió al món»
16 Juliol, 2019
Entrevista a Carles Armengol, autor del llibre "Canviar el consum per canviar la vida", on es parla de la vinculació entre el consumisme i la crisi social i ambiental que s’està patint a escala global