Pàgina d'inici > Noticies

Nous rectors

Com ja és costum en inicar-se el curs els nous rectors de parròquia, nomenats pel cardenal Lluís Martínez Sistach, van prenen possessió dels seus nous ministeris pastorals. Son un dies de joia i esperança per les comunitats parroquials, que també recorden afectuosament els ministres que els han servit durant anys i que ara marxen en [...]

Com ja és costum en inicar-se el curs els nous rectors de parròquia, nomenats pel cardenal Lluís Martínez Sistach, van prenen possessió dels seus nous ministeris pastorals. Son un dies de joia i esperança per les comunitats parroquials, que també recorden afectuosament els ministres que els han servit durant anys i que ara marxen en noves missions.

Aquest darrer cap de setmana el cardenal va presidir les preses de possessió de Mn. Robert Baró, nou rector de la parròquia personal francesa de la Mare de Déu de Lourdes (c/ Anglí), i de Mn. Jordi Illa, com a rector de la parròquia de Sant Genís de Vilassar de Dalt. El Cardenal, en les seves paraules dirigides als nous rectors, els va encoratjar a posar-se al servei de les seves comunitats tot imitant l’exemple de Jesús Bon Pastor.

Em les properes setmanes aniran prenen possessió la resta de nous rectors nomenats el proppassat 14 de juny.

T'interessarà ...