Pàgina d'inici > Noticies

Nous membres de la Germandat de la Mercè

En la festa de sant Pere Nolasc, fundador de l’Ordre mercedària, la Germandat de la Mare de Déu de la Mercè va celebrar, en la seva basílica titular, la seva festa patronal on tradicionalment sen rebuts els nous membres de la germandat. La celebració de l’eucaristia fou presidia per Mn. Joan Galtés, Vicari Episcopal, en [...]

En la festa de sant Pere Nolasc, fundador de l’Ordre mercedària, la Germandat de la Mare de Déu de la Mercè va celebrar, en la seva basílica titular, la seva festa patronal on tradicionalment sen rebuts els nous membres de la germandat. La celebració de l’eucaristia fou presidia per Mn. Joan Galtés, Vicari Episcopal, en representació del Cardenal Sistach, i concelebrada, entre altres, per Mn. Jordi Farré, rector de la Basílica.

Mn. Galtés traspassa la cordial salutació i benedicció del l’Arquebisbe de Barcelona als membres de la Germandat i agrair, especialment, la seva tasca solidària vers la famílies necessitades del barri, i la seva col·laboració en el manteniment i culte de la Basílica.

Acabada la celebració tingué lloc l’assemblea general ordinària on el Sr. Ignasi Riera, president de la Germandat, va donar la benvinguda als nous membres i va recordar les principals actuacions fetes al llarg del 2013. Tot seguit els membres de la Germandat varen compartir un sopar de germanor. 

T'interessarà ...