Pàgina d'inici > Noticies > Universitats

Nous degans a les facultats de la Universitat Ramon Llull

El Dr. Joan-Andreu Rocha Scarpetta és el nou degà de la Pere Tarrés-URL i el Dr. Sergi Corbella de la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna-URL

El Dr. Joan-Andreu Rocha Scarpetta és el nou degà de la Facultat d’Educació Social i Treball Social (FESTS) Pere Tarrés-URL en substitució del Dr. Paco Lopez, degà de la Facultat des de l’any 2007 i el Dr. Sergi Corbella és el nou degà de la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna-URL, en substitució del Dr. Josep Gallifa, degà des de l’any 2013 i en el període 1991-96.

Joan-Andreu Rocha Scarpetta

Joan-Andreu Rocha Scarpetta és doctor en Ciències de la Comunicació (Universitat Abat Oliba CEU de Barcelona) i doctor en Història de les Religions (Pontifícia Universitat Gregoriana de Roma). Ha ocupat diferents càrrecs entre els que destaquen el de vicedegà de Periodisme  de la Universitat Abat Oliva CEU de Barcelona i el de responsable de la internacionalització del Grau Trilingüe en Periodisme de la mateixa universitat. És també professor convidat a les Universitats Gregoriana i la Europea de Roma i la Universitat de Teheran. Les seves àrees d’especialització són la comunicació intercultural, la geopolítica de la comunicació i de les cultures, els mitjans de comunicació i les minories religioses, i la fenomenologia de les religions. Ha publicat diversos articles acadèmics i divulgatius.

Sergi Corbella

El Dr. Sergi Corbella, que ha estat nomenat degà pel Dr. Salvador Pié, president de la Fundació Blanquerna, és doctor en Psicologia i professor titular de la Universitat Ramon Llull del grau en Psicologia i del Màster en Psicologia General Sanitària de la Facultat. Fins ara ha ocupat el càrrec de vicedegà d’Estudis Socials i de la Salut, i d’Ordenació Acadèmica de la Facultat. A més a més, és psicòleg especialista en psicologia clínica i compagina la tasca acadèmica i docent amb la seva tasca com a psicoterapeuta.

 

T'interessarà ...