Pàgina d'inici > Noticies

Nous cursos oberts a tothom a la Facultat de Filosofia

Tracten de matèries de Filosofia i Humanitats, estan adreçats al públic en general i es fan en horari de tarda-vespre Aula oberta. Així s’anomena l’oferta de cursos que ha posat en marxa la Facultat de Filosofia de la Universitat Ramon Llull per al curs acadèmic 2013-2014 ja que van destinats al públic en general. Qualsevol [...]

Tracten de matèries de Filosofia i Humanitats, estan adreçats al públic en general i es fan en horari de tarda-vespre

Aula oberta. Així s’anomena l’oferta de cursos que ha posat en marxa la Facultat de Filosofia de la Universitat Ramon Llull per al curs acadèmic 2013-2014 ja que van destinats al públic en general. Qualsevol pot assistir com a oient a aquests cursos que tractaran matèries pròpies de la Filosofia i les Humanitats. Per afavorir l’assistència de més persones es realitzaran en horari de tarda-vespre. La matrícula romandrà oberta fins a l’1 d’octubre.

Alguns dels cursos que s’ofereixen són ‘Concepcions de la persona humana’, per Francesc Torralba; ‘Religió i cultura: el nihilisme contemporani’, per Ignasi Boada; ‘Teologia política’, per Carles Llinàs o ‘La pintura d’icones: un pont entre teologia i estètica’, per Federico José Aguirre. Per a més informació, es pot trucar a la Facultat de Filosofia (93 4534338) o enviar un correu electrònic a facultat@filosofia.url.edu.

T'interessarà ...