Nou calendari litúrgic de les diòcesis catalanes per l’any 2011

[Centre de Pastoral Litúrgica] Els Bisbes de Catalunya i la Comissió Interdiocesana de Litúrgia, amb la cooperació del Centre de Pastoral Litúrgica, posen a les mans de preveres i fidels, per segon any, el calendari litúrgic de les diòcesis catalanes. Respecte l’edició de l’any passat, se n’ha millorat la presentació i s’ha renovat l’esforç de [...]

[Centre de Pastoral Litúrgica]

Els Bisbes de Catalunya i la Comissió Interdiocesana de Litúrgia, amb la cooperació del Centre de Pastoral Litúrgica, posen a les mans de preveres i fidels, per segon any, el calendari litúrgic de les diòcesis catalanes. Respecte l’edició de l’any passat, se n’ha millorat la presentació i s’ha renovat l’esforç de presentar, de manera senzilla i fàcil d’usar, tots els elements necessaris per a celebrar cada un dels dies de l’any l’Eucaristia i la Litúrgia de les Hores, incloent-hi els propis de cada una de les diòcesis catalanes i informació pràctica per als temps litúrgics.

Mès informació al Centre de Pastoral Litúrgica, Tel. 933 022 235

T'ha agradat aquest contingut? Subscriu-te al nostre butlletí electrònic. Cada setmana, l'actualitat de l'Església diocesana al teu correu.

T'interessarà ...

19 Juny, 2019
Aquest és el significat de la tradició que acull el claustre de la Catedral de Barcelona pel Corpus Christi