Més invitacions disponibles per a la Missa de la Família

Enguany el lema és “La família: llar que acull, acompanya i guareix” i se celebrarà al temple de Gaudí el proper dissabte 30 de desembre

Cada any, el diumenge posterior a la celebració del Nadal, l’Església ens convida a dirigir la nostra mirada i pensament vers la Sagrada Família de Natzaret. Els evangelis no dediquen moltes pàgines a explicar la seva vida, però les dades que ens donen són suficients per a descobrir la grandesa de la seva missió.

Enguany, amb el lema “La família: llar que acull, acompanya i guareix”, el Dia de la Sagrada Família se celebrarà el proper dissabte 30 de desembre, a les 17.00h, a la basílica de la Sagrada Família. Com sempre, per assistir a la celebració, s’han de recollir les invitacions gratuïtes que es repartiran del 18 al 22 i 27, 28 i 29 de desembre a l’edifici del Seminari Conciliar de Barcelona, (C/ Diputació 231) de dilluns a divendres, de 10.00 h a 14.00 h i de 16.00 h a 20.00 h. Recordem també que els matrimonis que celebrin els 25, 50 o més anys de casats, tindran un lloc preferent a la celebració. Cal, però, que s’inscriguin a la delegació o bé per telèfon al 93 456 86 59 o bé per correu electrònic a secretaria@pastoralfamiliarbcn.cat.

AVÍS IMPORTANT per als preveres i diaques que vulguin concelebrar:

  • Els preveres i diaques que vulguin concelebrar hauran de recollir la invitació per a concelebrant  també al mateix Seminari Conciliar en els dies i horaris indicats abans.
  • Cal dur alba i estola blanca.
  • Hauran d’accedir al Temple per la façana del Naixement
  • Es prega ser a la Basílica no més tard de les 16,45 hores.

 

 

T'interessarà ...

17 Maig, 2019
La germana teresiana guardonada per la seva trajectòria, aplicant el personalisme de Mounier vinculat amb Santa Teresa en totes les etapes de la seva vida