Nota d’agraïment al Sant Pare Benet XVI i a totes les persones que han col·laborat en la seva visita a Barcelona

NOTA DE PREMSA El cardenal arquebisbe de Barcelona, Dr. Lluís Martínez Sistach, s’ha reunit en el dia d’avui amb els membres del seu Consell Episcopal i han fet una valoració molt positiva de la recent visita del Sant Pare a Barcelona durant els dies 6 i 7 de novembre de 2010. El cardenal arquebisbe i [...]

NOTA DE PREMSA

El cardenal arquebisbe de Barcelona, Dr. Lluís Martínez Sistach, s’ha reunit en el dia d’avui amb els membres del seu Consell Episcopal i han fet una valoració molt positiva de la recent visita del Sant Pare a Barcelona durant els dies 6 i 7 de novembre de 2010.

El cardenal arquebisbe i el seu Consell Episcopal desitgen expressar el seu agraïment al Sant Pare Benet XVI que, amb les seves paraules i la seva presència, ens ha confirmat en la fe i ens ha animat a seguir en el nostre camí de cristians, revitalitzant la nostra identitat cristiana i els compromisos a què estem cridats a viure en l’Església i en la nostra societat.

També desitgen expressar el seu agraïment a tots els fidels de l’arxidiòcesi i de les altres diòcesis de Catalunya, a tots els ciutadans, a les administracions, als voluntaris, als mitjans de comunicació, als veïns de la Sagrada Família i a tots els qui han col·laborat en la preparació i realització de la Visita, pel bon acolliment que es va tributar al Sant Pare.

El Sant Pare va agrair l’acolliment afectuós i càlid que se li va oferir en tots els actes i va manifestar al cardenal Martínez Sistach que estava molt satisfet de la visita. El Sr. Cardenal, ja al peu de l’avió, li va reiterar l’agraïment de la diòcesi i de la societat pel bé espiritual i pastoral que ens ha fet amb la seva visita i que estarà molt present en el nostre cor i en la nostra pregària i li va demanar que ens tingui també ben a prop en el seu cor i en la seva pregària.

L’arquebisbat de Barcelona editarà, en els propers dies, els textos d’aquesta Visita Apostòlica de Benet XVI, per tal de facilitar-ne la seva divulgació, ajudar a la reflexió dels seus continguts i portar-los eficaçment a la pràctica.

Barcelona, 12 de novembre de 2010

T'interessarà ...

23 Maig, 2019
La Parròquia de Sant Agustí del Raval es tenyeix de vermell per celebrar la festivitat de la patrona dels impossibles amb el bisbe Antoni Vadell
22 Maig, 2019
El reportatge de cristians perseguits exposa la greu situació de la llibertat religiosa al món