Música per aprofundir en la fe

La darrera Estació d'Enllaç posa punt i final a la temporada amb un concert de diversos grups musicals

La darrera Estació d’Enllaç va tenir lloc a l’escola La Salle Comptal, on hi van assistir joves de diverses parròquies de la diòcesi. Ritme i música animada van fer vibrar tot el teatre per on van anar passant diferents grups que van oferir una mostra de música, amb l’objectiu de descobrir la part més espiritual.

Mostra musical

A més del famós grup “70×7”, prèviament van obrir la sessió els grups musicals de “Earthlight” i “L’artista convidat”. Entre aquests també es va obrir pas a peçes actuals que amaguen un sentit espiritual com la cançó Price de la cantant Jassie J.

El cantautor Joan Àguila  també va fer acte de presència a través d’un vídeo on hi apareixia parlant del lligam de la música amb el cristianisme, i posava d’exemple l’Imne que ha compós i que encapçalarà el proper Aple de l’Esperit. Després, el públic es va distribuïr en grups per analitzar aquesta peça músical del cantautor, estrofa rere estrofa, lligada al missatge cristià, i al que ha volgut transmetre l’Estació d’Enllaç al llarg d’aquesta temporada.

 

T'ha agradat aquest contingut? Subscriu-te al nostre butlletí electrònic. Cada setmana, l'actualitat de l'Església diocesana al teu correu.

T'interessarà ...

22 Juliol, 2019
La Fundació Pere Tarrés preveu becar les activitats d’uns 4.500 infants durant el mes d’agost