Mons. Taltavull presenta el seu nou llibre

‘La crida de la paraula’ és el nom del segon volum, que s’acaba de publicar, corresponent al cicle C [Flama.info] El bisbe auxiliar de Barcelona, Mons. Sebastià Taltavull, va explicar el 14 de gener passat, que el seu llibre ‘La crida de la paraula’, del qual s’acaba de publicar el segon volum, corresponent al cicle [...]

‘La crida de la paraula’ és el nom del segon volum, que s’acaba de publicar, corresponent al cicle C

[Flama.info] El bisbe auxiliar de Barcelona, Mons. Sebastià Taltavull, va explicar el 14 de gener passat, que el seu llibre ‘La crida de la paraula’, del qual s’acaba de publicar el segon volum, corresponent al cicle C, és una eina útil per a sacerdots i laics. En declaracions al programa ‘El primer cafè’ de Ràdio Estel, va destacar la importància d’actualitzar les homilies, i va recordar que, a l’evangeli, “hi entra tot”.

El llibre ‘La crida de la paraula’, publicat en català, castellà i italià, ofereix comentaris a partir de la Paraula de Déu corresponent als diumenges i dies de festa religiosa. Són textos que Renato Martino, quan era president del Consell Pontifici Justícia i Pau, havia encarregat ara fa 5 anys a Sebastià Taltavull perquè es publiquessin al web de l’organisme vaticà.

Monsenyor Taltavull, també responsable de Mitjans de Comunicació a la Tarraconense, va valorar molt positivament els últims canvis del Full Dominical de Barcelona, amb la incorporació de codis que permeten accedir a arxius sonors o imatges a través del telèfon mòbil. El bisbe va assegurar que l’Església necessita les noves tecnologies i les xarxes socials per oferir la Bona notícia de l’evangeli.

T'interessarà ...

24 Maig, 2019
Quatre futurs diaques permanents són admesos a ordes a la parròquia de Mare de Déu del Pilar
24 Maig, 2019
Càritas Diocesana de Barcelona reuneix a 500 persones grans i més de 160 voluntaris per celebrar una festa entre diferents generacions en el marc del 75è aniversari