Pàgina d'inici > Noticies

Mons. Taltavull: “El diàleg amb Déu es crea amb confiança i humilitat”

El bisbe Taltavull explica que per dialogar amb Déu és necessària una predisposició individual i “pregar de la mà de Jesús” El bisbe auxiliar de Barcelona, Mons. Sebastià Taltavull, s’ha fet càrreg de la pregària del 15 Minuts al Cor amb el tema “De què parlem quan parlem de Déu? Te alguna cosa a veure [...]

El bisbe Taltavull explica que per dialogar amb Déu és necessària una predisposició individual i “pregar de la mà de Jesús”

El bisbe auxiliar de Barcelona, Mons. Sebastià Taltavull, s’ha fet càrreg de la pregària del 15 Minuts al Cor amb el tema “De què parlem quan parlem de Déu? Te alguna cosa a veure amb mi?”. Així, amb aquesta pregunta ha iniciat la xerrada la qual s’ha centrat en el com podem arribar a establir un vincle amb Déu.  

Jesús, mestre de pregària

Mn. Sebastià Taltavull ha remarcat les paraules de Jesús, “qui em veu a mi, veu el Pare” per destacar el paper que Crist exerceix entre Déu i els cristians. En aquest sentit, ha dit que “no podem arribar a Déu si no és arribant a Jesús”, qui mitjançant les paràboles com la del “ Pare bo” i amb la pregària del Pare Nostre ens apropa a Ell. 

Relació de confiança

El Bisbe Taltavull ha destacat la importància d’una motivació interior necessària per crear un vincle amb Déu, i com de sovint la paraula “Pare”, tan utilitzada en diversos moments de la vida, pot significar el primer graó per establir aquest fil conductor amb Ell. Mons. Taltavull ha destacat que “tota pregària té un to íntim, generós i exigent alhora”, i que un s’ha “d’entrenar”, com diu el Papa Francesc, per així aconseguir un diàleg amb Déu, sempre amb un “excercici de confiança i humilitat”.

Propera sessió

Les xerrades del 15 Minuts continuaran el dimarts que ve 10 de desembre, en que Mn. Joan Aguilar ens parlarà sobre el tema “Escoltar una veu quan tot s’ensorra”.

T'interessarà ...