Pàgina d'inici > Noticies

Mònica Terribas inaugurarà el curs de la Fundació Joan Maragall

L’acte tindrà lloc el proper 7 d’octubre a les 19h al Seminari Conciliar de Barcelona i l’entrada és lliure ‘Mitjans de comunicació i religió: una relació acomplexada’. Aquest és el títol de la conferència que impartirà Mònica Terribas, conductora de El matí de Catalunya Ràdio, per inaugurar un curs acadèmic significatiu per a la Fundació Joan [...]

L’acte tindrà lloc el proper 7 d’octubre a les 19h al Seminari Conciliar de Barcelona i l’entrada és lliure

‘Mitjans de comunicació i religió: una relació acomplexada’. Aquest és el títol de la conferència que impartirà Mònica Terribas, conductora de El matí de Catalunya Ràdio, per inaugurar un curs acadèmic significatiu per a la Fundació Joan Maragall, que el proper mes de febrer complirà vint-i-cinc anys. La inauguració del curs tindrà lloc el proper dilluns 7 d’octubre a les 19h a la sala d’actes del Seminari Conciliar de Barcelona.

Cristianisme i cultura

L’any 1989, l’Arquebisbat de Barcelona va crear la Fundació Joan Maragall com a espai de debat i de reflexió sobre temes de diàleg entre el cristianisme i la cultura, amb la finalitat de fer present l’Església en el món de la cultura i aquest en l’Església. Aquest objectiu encara persisteix després de 25 anys i es demostrarà un any més ja que al primer trimestre s’iniciarà un cicle de conferències que treballarà la relació entre la memòria i la identitat, coordinat pel professor Oriol Izquierdo. Als mesos d’octubre i novembre, hi hauran diversos diàlegs que abordaran la vivència de la fe des d’òptiques diferents, com són la ciència, la filosofia, el periodisme i la comunicació, l’art o la política.

La programació de tot el curs 2013-2014 inclou aquests diàlegs i d’altres cicles de conferències, així com les sessions mensuals sobre l’actualitat cultural i religiosa, cursos, seminaris i reflexions teològiques, a més a més de la publicació de diferents novetats editorials.

T'interessarà ...