Missió de frontera

[Catalunya Cristiana] Persones i famílies senceres amuntegades en improvisats camps de refugiats són el signe colpidor de les dramàtiques conseqüències dels conflictes armats. Fugen de guerres inacabables i de vegades el camp de refugiats deixa de ser un context provisional per acabar esdevenint la llar de diverses generacions d’una mateixa família. Enmig del seu dia [...]

[Catalunya Cristiana] Persones i famílies senceres amuntegades en improvisats camps de refugiats són el signe colpidor de les dramàtiques conseqüències dels conflictes armats. Fugen de guerres inacabables i de vegades el camp de refugiats deixa de ser un context provisional per acabar esdevenint la llar de diverses generacions d’una mateixa família. Enmig del seu dia a dia marcat per la tristesa i la desesperança, troben signes d’esperança en ONG com el Servei Jesuïta als Refugiats o els Missatgers de la Pau.

Per a llegir-ne més

T'ha agradat aquest contingut? Subscriu-te al nostre butlletí electrònic. Cada setmana, l'actualitat de l'Església diocesana al teu correu.

T'interessarà ...