Missa per la vida a la Sagrada Família

[Delegació de Pastoral Familiar]  El proper dia 25 de març, festivitat de l’Encarnació, es celebra el dia a favor de la vida. Per aquest motiu, el diumenge dia 27 de març a les 17 h. a la Basílica de la Sagrada Família el Sr. Cardenal de Barcelona, Dr. Lluís Martínez Sistach, presidirà l’Eucaristia, per demanar [...]

[Delegació de Pastoral Familiar]

 El proper dia 25 de març, festivitat de l’Encarnació, es celebra el dia a favor de la vida. Per aquest motiu, el diumenge dia 27 de març a les 17 h. a la Basílica de la Sagrada Família el Sr. Cardenal de Barcelona, Dr. Lluís Martínez Sistach, presidirà l’Eucaristia, per demanar Déu que la vida sigui estimada i respectada tal com diu el lema d’aquest any: “Sempre hi ha una raó per a viure”.

Els fidels que vulguin participar en la celebració hauran de sol·licitar la invitació d’accés a la Basílica, que es lliurarà gratuïtament, a l’edifici del Seminari Conciliar, al carrer Diputació 231, a partir del dia 21 de març, de 10 a 14h i de 16 a 20h.

Els Mossens que vulguin concelebrar han de comunicar-ho a la Delegació Diocesana de Pastoral Familiar a través del correu electrònic secretaria@pastoralfamiliarbcn.cat o bé per telèfon al 93 453 86 59, de dilluns a divendres de 9 a 15h.

Delegació Diocesana de Pastoral Familiar

Arquebisbat de Barcelona

Barcelona, 21 de febrer de 2011

BASÍLICA DE LA SAGRADA FAMÍLIA

Eucaristia amb motiu de la Jornada Pro Vida

Diumenge 27 de març de 2011, 17 h

Amb motiu de la Jornada Pro Vida, que se celebra a tota l’Església el 25 de març, Solemnitat de l’Anunciació del Senyor, l’Emm. Sr. Cardenal Arquebisbe de Barcelona, Dr. Lluís Martínez Sistach, presidirà l’Eucaristia a la Basílica de la Sagrada Família, el diumenge 27 de març de 2011, a les 17h. 

COM ES POT ACCEDIR A LA BASÍLICA?

Per poder assistir a la celebració de l’eucaristia, és imprescindible la presentació d’una INVITACIÓ GRATUÏTA, sense la qual no es podrà accedir al temple, atès que l’aforament és limitat per les exigències establertes per les normes de seguretat.

 ON ES PODEN OBTENIR LES INVITACIONS?

Les invitacions es lliuraran gratuïtament a la sala de visites de l’edifici del Seminari Conciliar de Barcelona, al carrer Diputació, 231.

QUAN ES PODEN OBTENIR LES INVITACIONS?

Les invitacions s’han d’obtenir només la setmana abans de la celebració de l’eucaristia.

Concretament, per a la celebració amb motiu de la Jornada Pro Vida, es poden obtenir les invitacions els dies i horaris següents: 

dies: de dilluns 21 de març a divendres 25 de març de 2011

horari:matins de 10 a 14 hores i tardes de 16 a 20 hores

AVÍS IMPORTANT !!!

Per participar en les eucaristies que se celebraran a la Basílica de la Sagrada Família, es procedirà de la mateixa manera que s’indica en aquest comunicat. És a dir, caldrà obtenir una invitació gratuïta, obtenir-la al Seminari Conciliar de Barcelona, una setmana abans de la celebració de l’Eucaristia.

Barcelona, 11 de març de 2011

NOTA PER ALS MITJANS DE COMUNICACIÓ

Es prega als mitjans de comunicació que desitgin fer informació sobre aquest acte a la Sagrada Família, del dia 27 de març, que vulguin inscriure’s per correu electrònic a la Delegació de mitjans de l’Arquebisbat de Barcelona. El nostre mail és: encarna@arqbcn.cat.

Els mitjans que prèviament s’hagin inscrit tindran un lloc reservat per a aquest acte a la Basílica de la Sagrada Família i no necessitaran la invitació que s’ha preparat per als assistents a l’acte. Uns dies abans els comunicarem la porta per la qual podran accedir a la Basílica.

 

T'interessarà ...