Missa per als catequistes i famílies

El proper diumenge 24 de febrer el Cardenal Sistach presidirà l’eucaristia a la Sagrada Família El Cardenal Arquebisbe de Barcelona, Dr. Lluís Martínez Sistach, presidirà el proper diumenge 24 de febrer a partir de les 17 h l’eucaristia per als catequistes i  famílies a la basílica de la Sagrada Família. L’Any de la fe que [...]

El proper diumenge 24 de febrer el Cardenal Sistach presidirà l’eucaristia a la Sagrada Família

El Cardenal Arquebisbe de Barcelona, Dr. Lluís Martínez Sistach, presidirà el proper diumenge 24 de febrer a partir de les 17 h l’eucaristia per als catequistes i  famílies a la basílica de la Sagrada Família. L’Any de la fe que estem celebrant, així com la celebració del Sínode dels Bisbes del passat mes d’octubre sobre “La nova evangelització per a la transmissió de la fe cristiana”, ens posa al davant el repte de la transmissió de la fe a les noves generacions. Aquesta tasca s’esforcen a dur-la a terme molts catequistes en les nostres comunitats cristianes, iniciant els catecúmens, acompanyant en el camí de la fe adults, joves i infants o de la catequesi especial. També moltes mares i pares, en el context familiar, intenten educar en la fe els seus fills i filles.

La recollida d’invitacions gratuïtes es pot realitzar de l’11 al 22 de febrer al Seminari Conciliar de Barcelona (C/ Diputació 231 de 10 a 14 h. i de 16 a 20 h.).

T'ha agradat aquest contingut? Subscriu-te al nostre butlletí electrònic. Cada setmana, l'actualitat de l'Església diocesana al teu correu.

T'interessarà ...

19 Juny, 2019
Aquest és el significat de la tradició que acull el claustre de la Catedral de Barcelona pel Corpus Christi