Pàgina d'inici > Noticies

Missa per als catequistes i famílies

El proper diumenge 24 de febrer el Cardenal Sistach presidirà l’eucaristia a la Sagrada Família El Cardenal Arquebisbe de Barcelona, Dr. Lluís Martínez Sistach, presidirà el proper diumenge 24 de febrer a partir de les 17 h l’eucaristia per als catequistes i  famílies a la basílica de la Sagrada Família. L’Any de la fe que [...]

El proper diumenge 24 de febrer el Cardenal Sistach presidirà l’eucaristia a la Sagrada Família

El Cardenal Arquebisbe de Barcelona, Dr. Lluís Martínez Sistach, presidirà el proper diumenge 24 de febrer a partir de les 17 h l’eucaristia per als catequistes i  famílies a la basílica de la Sagrada Família. L’Any de la fe que estem celebrant, així com la celebració del Sínode dels Bisbes del passat mes d’octubre sobre “La nova evangelització per a la transmissió de la fe cristiana”, ens posa al davant el repte de la transmissió de la fe a les noves generacions. Aquesta tasca s’esforcen a dur-la a terme molts catequistes en les nostres comunitats cristianes, iniciant els catecúmens, acompanyant en el camí de la fe adults, joves i infants o de la catequesi especial. També moltes mares i pares, en el context familiar, intenten educar en la fe els seus fills i filles.

La recollida d’invitacions gratuïtes es pot realitzar de l’11 al 22 de febrer al Seminari Conciliar de Barcelona (C/ Diputació 231 de 10 a 14 h. i de 16 a 20 h.).

T'interessarà ...