Pàgina d'inici > Noticies

Missa pels difunts de l’Arxidiòcesi

La Basílica de Santa Maria del Mar es va omplir de gom a gom en la celebració de l’eucaristia presidia pel Cardenal Lluís Martínez Sistach, en record i memòria dels difunts del darrer any al nostre Arquebisbat. La celebració, organitzada pel grup Memora, va reunir familiar i amics dels finats en un acte on, la [...]

La Basílica de Santa Maria del Mar es va omplir de gom a gom en la celebració de l’eucaristia presidia pel Cardenal Lluís Martínez Sistach, en record i memòria dels difunts del darrer any al nostre Arquebisbat.

La celebració, organitzada pel grup Memora, va reunir familiar i amics dels finats en un acte on, la música, el cant i la pregària, ompliren d’esperança i sentit als assistents. Com els digué el Sr. Cardenal: “la nostra vida té ple sentit en la mesura en que el nostre horitzó vital no conclou amb la fi de la nostra vida, en la mesura en que som capaços, sovint amb una fe robusta i ferma, i a vegades amb interrogants i a les palpentes, de mirar més enllà de l’horitzó vers el transcendent, i obri la nostra esperança a Crist Ressuscitat, vencedor de la mort”. 

T'interessarà ...