Pàgina d'inici > Noticies > Familia i Vida

Missa i pregària per la Vida en la Sagrada Família

El cardenal, Lluís Martínez Sistach, presidirà la celebració de l’eucaristia en motiu del Dia de la Vida a la Cripta de la Sagrada Família el 25 de març a les 20.15h

El proper dia 25 de març, Solemnitat de l’Anunciació, el cardenal arquebisbe, Lluís Martínez Sistach, presidirà la celebració de l’eucaristia a la Cripta de la Basílica de la Sagrada Família, on es pregarà a favor de la Vida i el proper Sínode de bisbes.

EL cardenal de Barcelona ha rebut una carta de la Santa Seu que li comunica que durant la pregària de l’Àngelus el  Papa Francesc, pregarà amb l’oració del Sínode que tindrà lloc el proper mes d’octubre d’aquest any.  El Sant Pare convida, també,  que aquesta pregària tingui lloc en totes les Esglésies. Especialment demana que es faci en les Basíliques que porten el nom titular de Sagrada Família que són Natzaret, Loreto i Barcelona on el cardenal presidirà la celebració, com ja s’ha dit, a la Cripta.

La  Delegació diocesana de Pastoral Familiar, conjuntament amb els Moviments de Pastoral Familiars de l’Arxidiòcesi, organitzen aquesta eucarístia i conviden a tots el feligresos a participar-hi.

T'interessarà ...