Missa en record de Rosa Deulofeu

Com cada any, el Cardenal Sistach oficia la cerimònia. Aquest any es compleixen nou anys de la seva mort El Cardenal de Barcelona, Dr. Lluis Martínez Sistach, ha oficiat una missa aquest dilluns a la Parròquia de Sant Agustí en record a Rosa Deulofeu. A l’acte van estar presents els pares de la difunta i [...]

Com cada any, el Cardenal Sistach oficia la cerimònia. Aquest any es compleixen nou anys de la seva mort

El Cardenal de Barcelona, Dr. Lluis Martínez Sistach, ha oficiat una missa aquest dilluns a la Parròquia de Sant Agustí en record a Rosa Deulofeu. A l’acte van estar presents els pares de la difunta i el seu germà, Toni Deulofeu, que és capellà.

Rosa Deulofeu va néixer el 29 d’abril del 1959. Va exercir treball diocesà en el Moviment de Centres d’Espais Cristians i a l’Escola d’Esplai de la Fundació Pere Tarrés. Va treballar com a delegada de joventut de l’arxidiòcesi de Barcelona des del 1990. La vigília de Reis del 2004 mor a causa d’un càncer de pulmó. Arran de la seva mort, els seus amics funden l’associació Rosa Deulofeu que es constitueix el 5 de febrer del 2012. Tots els que la coneixien destaquen la seva fe, el seu compromís amb l’església, la seva personalitat pacificadora i creadora de comunió entre les diverses sensibilitats eclesials i socials. Per a més informació, es pot accedir a la seva pàgina web.

T'ha agradat aquest contingut? Subscriu-te al nostre butlletí electrònic. Cada setmana, l'actualitat de l'Església diocesana al teu correu.

T'interessarà ...