Pàgina d'inici > Noticies

Microconferència de 15 minuts al Cor amb Montserrat Viñas

L’abadessa de St. Benet de Montserrat explicarà  “Com fer front a les dificultats per fer silenci interior” L’espai de silenci i pregària “15 Minuts al Cor”, que es du a terme a l’Església de Santa Anna cada migdia, continuarà oferint les microconferències setmanals de 10 minuts. En aquest cas, la protagonista serà Montserrat Viñas, abadessa [...]

L’abadessa de St. Benet de Montserrat explicarà  “Com fer front a les dificultats per fer silenci interior”

L’espai de silenci i pregària “15 Minuts al Cor”, que es du a terme a l’Església de Santa Anna cada migdia, continuarà oferint les microconferències setmanals de 10 minuts. En aquest cas, la protagonista serà Montserrat Viñas, abadessa de St. Benet de Montserrat, que ens parlarà de “Com fer front a les dificultats per fer silenci interior” el proper dijous 14 de novembre a les 14:30.
Aquestes xerrades ajuden a treballar-nos personalment amb algú de la diòcesi que aprofundeix la pregària centrant-se en alguna vessant concreta. Aprofitant que tenen lloc al migdia s’ofereix un dinar gratuït a base d’entrepans per facilitat el desplaçament, després, cap a les nostres responsabilitats un cop finalitzada la sessió.

Properes microconferències

Divendres 22 de novembre: Com fer meditació cristiana. Introducció a la meditació cristiana. Amb Pepa Mayor Zaragoza.

Dimarts 3 de desembre: De què parlem quan parlem de Déu? Té alguna cosa a veure amb mi? Amb el bisbe Sebastià Taltavull.

T'interessarà ...