Més innovació en la formació dels mestres de religió

El postgrau DECA de la Universitat de Barcelona comptarà amb la participació de docents del Col·legi Montserrat de Barcelona, referent mundial en innovació educativa

El pròxim mes de gener de 2018 s’iniciarà la cinquena edició del postgrau DECA que organitzen conjuntament la Facultat d’Educació de la Universitat de Barcelona i la Delegació Diocesana d’Ensenyament de l’Arquebisbat de Barcelona per a la formació dels futurs mestres de religió.

L’oferta formativa del postgrau combina disciplines pròpies de les ciències religioses i de la teologia catòlica amb pedagògiques i didàctiques, i s’ordena a l’obtenció per part de l’alumnat de la Declaració Eclesiàstica de Competència Acadèmica (DECA) que expedeix la Conferència Episcopal Espanyola. A més a més el postgrau inclou una aproximació a les altres religions des d’una perspectiva orientada a la promoció del diàleg interreligiós i de la cultura de la pau.

Enguany el postgrau comptarà amb la participació de docents del Col·legi Montserrat de Barcelona, referent mundial en innovació educativa.
La ferma voluntat de garantir l’accés al postgrau dels estudiants amb menys recursos comportarà aquest any, com a novetat, amb la concessió de beques i ajuts perquè cap alumne deixi de cursar-lo per motius econòmics.

T'interessarà ...

17 Maig, 2019
La germana teresiana guardonada per la seva trajectòria, aplicant el personalisme de Mounier vinculat amb Santa Teresa en totes les etapes de la seva vida