Pàgina d'inici > Noticies > Església de Barcelona

Mataró celebra els 25 anys de ‘Creure Avui’

El programa de l’Arxiprestat de Mataró va celebrar una missa d’acció de gràcies, que va ser presidida pel cardenal Lluís Martínez Sistach

El Consell Pastoral de l’Arxiprestat de Mataró celebra 25 anys de la primera emissió del programa Creure Avui, un programa que emet ininterrompudament des de 1989. El divendres 23 de maig a les 20:00h de la tarda va tenir lloc una missa d’acció de gràcies a la Basílica de Santa Maria de Mataró.

Una missa presidida pel cardenal Lluís Martínez Sistach

El cardenal Lluís Martínez Sistach va ser l’encarregat de presidir la cerimònia, on van assistir al voltant de cent cinquanta fidels. Durant l’homilia va agrair a tots responsables del programa la seva dedicació, competència i fidelitat en la transmissió del missatge de jesús al llarg d’aquest anys. A través del programa es pretén fer reflexionar sobre els temes que afecten a la vida del cristians i fa difusió de l’activitat de les parròquies i comunitats de la zona. El cardenal va destacar també la importància del mitjans de comunicació avui dia i la responsabilitat que suposa.  

L’acte va comptar amb l’assistència de l’alcalde de Mataró, i tots els fidels van participar activament cantant, motivats per la gran coral que va acompanyar en tot moment la celebració.

Programa d’actes i xarrades

Amb motiu d’aquests 25 anys, s’han programat actes i xerrades que comptaran amb la participació de diferents experts del món de la comunicació.

El 16 de juny Mons. Joan E. Jarque, fundador de Catalunya Cristiana, farà la xerrada L’ Església del Papa Francesc: 365 dies. L’acte tindrà lloc a la fundació Lluro (c. Santa Teresa, 63) a les 19:30.

 

T'interessarà ...