Massimo Introvigne: «Cada cinc minuts és assassinat un cristià»

[Catalunya Cristiana] Massimo Introvigne, coordinador de l’Observatori de la Llibertat Religiosa italià ha participat recentment en les 48 Jornades de Qüestions Pastorals de Castelldaura. En aquest número entrevistem el sociòleg italià, que ens parla de la llibertat religiosa i de la situació dels cristians en l’actualitat. Introvigne alerta sobre el fet que «la intolerància és [...]

[Catalunya Cristiana] Massimo Introvigne, coordinador de l’Observatori de la Llibertat Religiosa italià ha participat recentment en les 48 Jornades de Qüestions Pastorals de Castelldaura. En aquest número entrevistem el sociòleg italià, que ens parla de la llibertat religiosa i de la situació dels cristians en l’actualitat. Introvigne alerta sobre el fet que «la intolerància és com un pla inclinat, que porta a la discriminació i la discriminació pot portar a la persecució».

Per a llegir-ne més…

T'ha agradat aquest contingut? Subscriu-te al nostre butlletí electrònic. Cada setmana, l'actualitat de l'Església diocesana al teu correu.

T'interessarà ...