Pàgina d'inici > Noticies

Marca la X a favor de l'Església

[Conferencia Episcopal] “L’Església amb TOTS, per a una societat millor”, Campanya XTANTOS 2013   La campanya de la Renda 2013 convida els contribuents a marcar la X a favor de l’Església a la Declaració de la Renda. Com cada any, el Secretariat per al Sosteniment de l’Església de la Conferència Episcopal Espanyola (CEE) anima els catòlics [...]

[Conferencia Episcopal]

“L’Església amb TOTS, per a una societat millor”, Campanya XTANTOS 2013
 


La campanya de la Renda 2013 convida els contribuents a marcar la X a favor de l’Església a la Declaració de la Renda. Com cada any, el Secretariat per al Sosteniment de l’Església de la Conferència Episcopal Espanyola (CEE) anima els catòlics i a totes les persones que aprecien la tasca de l’Església a marcar la X, en aquesta ocasió amb el lema “La ESGLÉSIA amb TOTS, per una societat millor “.

Amb formats molt similars als de l’any passat, estalviant en costos de producció i creativitat, els anuncis publicitaris es vénen emetent des de mitjans d’abril com mencions radiofòniques i des del 6 de maig a premsa, televisió, mitjans digitals, tanques publicitàries i xarxes socials . Hi seran presents en diferents mitjans fins al 29 de juny.

Com ve sent habitual en els últims anys, s’ha llançat també una publicació amb format de diari (XTANTS), amb notícies, articles d’opinió i reportatges al voltant del sosteniment econòmic de l’Església. S’ha fet una tirada de 2 milions d’exemplars, un milió per distribuir en parròquies i un altre per encartar en els principals diaris nacionals.

Tots aquests continguts estan disponibles a la pàgina web de la CEE (www.conferenciaepiscopal.es) i en www.portantos.es. XTANTS està present també en les principals xarxes socials. A Facebook: www.facebook.com / Xtantos ia Twitter: @ Xtantos.

Des de l’any 2007, la Campanya gira al voltant XTANTS, una marca que identifica totes les accions que es duguin a terme dins del Programa de Sosteniment Econòmic i expressa d’una forma clara i atractiva la tasca de l’Església. Són molts els que, a l’Església, dediquen generosament la seva vida als altres (Per tants que necessiten tant).

 

T'interessarà ...