Pàgina d'inici > Noticies

Mans Unides organitza una subhasta benèfica

Se subhastaran objectes d’art, decoració, joies i antiguitats. Els fons recaptats contribuiran a construir una llar per a noies de primària a l’Índia El proper 21 de novembre, a les 17.30h (c/Rosselló, 212), en el marc de les activitats de la campanya de Mans Unides  “24 hores que mouen el món”, se celebrarà una Subhasta Benèfica d’Art, [...]

Se subhastaran objectes d’art, decoració, joies i antiguitats. Els fons recaptats contribuiran a construir una llar per a noies de primària a l’Índia

El proper 21 de novembre, a les 17.30h (c/Rosselló, 212), en el marc de les activitats de la campanya de Mans Unides  “24 hores que mouen el món”, se celebrarà una Subhasta Benèfica d’Art, Decoració i Antiguitats. Els fons recaptats en aquesta subhasta es destinaran a projectes de desenvolupament de Mans Unides, com ara la construcció d’una llar per a noies de primària a Jordighi, West Bengala, Índia.

Més de 700 lots disponibles

Els objectes que se subhastaran, que es poden consultar a la web, es podran veure a l’exposició de Sala de Ventas Barcelona (c/Rosselló, 212) a partir del 9 de novembre i fins al 20 de novembre. L’exposició consta de més de 700 lots, cedits per diferents actors de la societat civil, i una excepcional selecció d’automòbils clàssics i antics.

Els lots han estat catalogats i seleccionats per Art i Art, l’organitzadora de la subhasta, i l’encarregat de subhastar-los serà l’Àngel Torres, un dels professionals més reconeguts del sector.

T'interessarà ...