Pàgina d'inici > Noticies > Hospitalitat de Lourdes

Lourdes, la joia de la conversió

Un any més, comença el pelegrinatge de l’Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes que s’allargarà fins el proper dilluns

Amb somriures i molta energía, persones amb capacitats diferents, voluntaris i pelegrins, alguns veterans i d’altres novells, juntament amb tot l’equip de l’Hospitalitat han partit cap a Lourdes, on s’hi estarán fins el dilluns.

Itinerari i primeres sensacions

El viatge s’ha iniciat cap als vols de les 8 del matí, moment en que els autocars abandonaven l’Estació de França, el punt de trobada pautat. Després d’una primera aturada a l’Empordà per a esmorzar, els hospitalaris, tots ells identificats amb un mocador de color carbassa, han passat la frontera francesa, per parar a dinar i recarregar piles. Els voluntaris han acompanyat a les persones amb capacitats diferents amb tot el que han necessitat, i han començat a fer lligams. Més tard, han représ el viatge fins a la localitat francesa, on el darrer autocar ha arribat cap els volts de les set de la tarda.

Mentre les persones amb capacitats diferents sopaven acompanyats dels voluntaris dels menjadors i responsables de sales, els altres s’han instal·lat als seus respectius hotels i han sopat. D’altra banda a les 8.30 els pelegrins han assistit a una missa de presentació del tema de l’any a la sala Kolbe.

Posteriorment,  a les 9.30, tot el personal de serveis s’ha reunit a la sala de Trànsit per a explicar els punts bàsics a tenir en compte als grups d’escolars i als novells en l’experiència. A més, s’ha fet un resum de tot l’organigrama d’activitats previstes per aquests propers dies, les quals com ha dit el consiliari de l’Hospitalitat, Mn. Andreu Oller, servirán per poder posar en pràctica el lema d’aquest pelegrinatge: “Lourdes, la joia de la conversió”.

T'interessarà ...