Pàgina d'inici > Noticies > Hospitalitat de Lourdes

L’Hospitalitat prega pels malalts en la seva festivitat

Com cada any, l’entitat coordina una sèrie d’actes entre els quals destaquen una vetlla de pregària i una missa solemne

Amb motiu de la festivitat de la Mare de Déu de Lourdes, l’ Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes, com cada any, va coordinar una sèrie d’actes entre els quals van destacar una vetlla de pregària a la Parròquia de Santa Anna, en col·laboració amb la Delegació de Joventut. L’objectiu d’aquesta vetlla va ser reviure l’experiència de Lourdes amb la intervenció de testimonis de joves que van participar en algun dels pelegrinatges a la ciutat francesa.

Saviesa del cor

Coincidint amb el dia del malalt, en la vetlla es va llegir un text escrit pel Papa Francesc, que va parlar de la saviesa del cor. A més, els joves assistents van participar escrivint en un paper els noms d’aquelles persones que els van ensenyar alguna cosa en el camí de la vida.

Per completar el triduum de la Mare de Déu de Lourdes, l’entitat amb el mateix nom va convocar una missa solemne a la Catedral de Barcelona, que es va omplir de malalts, pelegrins i gent vinculada a la tasca hospitalària. Aquesta eucaristia, presidida pel Bisbe de Sant Feliu de Llobregat, Monsenyor Agustí Cortès, va finalitzar amb una processó de torxes fins a l’altar, on hi havia una imatge de la Mare de Déu de Lourdes, com a gran intercessora pel guariment de cors i ànimes.

 

T'interessarà ...