Pàgina d'inici > Noticies > Església de Barcelona > Papa Francesc

L'Exhortació del Papa sobre la família s'adapta a tothom

El pare salesià Francesc Riu publica una relectura per editorial Edebé per tal de fer més assequible el document del pontífex "l'Alegria de l'amor"

Després d’adaptar l’encíclica Ludato Si, sobre ecologia, per als més joves, ara, el pare salesià, Francesc Riu ha presentat una relectura l’Exhortació Amoris Laetitia: l’Alegria de l’amor. En aquest document, publicat per editorial Edebé, es resumeix les conclusions dels dos sínodes Sobre la Família. 

Més assequible

L’arquebisbe Joan Josep Omella encarregat del pròleg del llibre ha presidit la presentació d’aquesta nova publicació, que consta de nou capítols dividits en tres volums per facilitar la comprensió i la lectura. Aquest és l’objectiu fer assequible el missatge del pontífex. A partir de destacats, imatges i gràfics compila el contingut de l’Exhortació que arriba al lector d’una manera més fàcil i atractiva.

Entre l’amor i la misericòrdia

L’autor presenta la visió del Papa Francesc al voltant de l’amor en la família, així com els temes de la parella, el matrimoni i l’amor com a tal, a partir del debat i comentari de la carta apostòlica. Recalca el missatge del papa entorn la misericòrdia, l’amor il·limitat i el perdó a totes les persones sense excepció, així com, la responsabilitat de l’església per enfortir aquest vincle, per a una església plural i oberta.

Per a l’elaboració del contingut el Salesià a comptat amb l’aportació de matrimonis, parelles i experts en teologia moral per donar una informació més contrastada al lector. En aquest cas els destinataris principals tornen a ser els joves, però també els matrimonis ja consolidats, els educadors de les escoles catòliques i els religiosos de la pastoral familiar.

T'interessarà ...