L’Escola de Formació de Càritas obre les inscripcions pels nous cursos

[Càritas]  El Programa de Voluntariat de Càritas, a través de la seva Escola de Formació, inicia el nou curs formatiu 2011-2012, amb tres proposes formatives adreçades a les persones voluntàries de Càritas que duen a terme el seu servei voluntari, tant a les parròquies com als diversos projectes socials d’àmbit diocesà. Les tres ofertes formatives [...]

[Càritas] 

El Programa de Voluntariat de Càritas, a través de la seva Escola de Formació, inicia el nou curs formatiu 2011-2012, amb tres proposes formatives adreçades a les persones voluntàries de Càritas que duen a terme el seu servei voluntari, tant a les parròquies com als diversos projectes socials d’àmbit diocesà.

Les tres ofertes formatives que ofereix són les següents:

1. Curs de Gestió multicultural i acció social en immigració. S’adreça a persones implicades en la comunitat parroquial que tenen ganes de formar-se, reflexionar, compartir i sensibilitzar-se entorn dels reptes que ens planteja actualment la multiculturalitat i la immigració, des del punt de vista de ciutadans i també de membres actius de les comunitats parroquials.

Aquest curs, de 45 hores, s’inicia el 5 d’octubre i es realitza cada dimecres de 18 h a 20.50 h a Barcelona.

2. Curs d’Iniciació al Voluntariat. S’adreça tant a persones que han iniciat fa poc una acció voluntària com a aquelles que encara estan pendents d’incorporar-se a algun projecte.

Aquest curs té una durada de 12 hores i s’ofereixen diverses edicions del mateix durant el quart trimestre (d’octubre a novembre), en horaris i dies diferents.

3. Cicle de Reflexions entorn de l‘experiència de Voluntariat. S’adreça a persones implicades en l’acció social a les parròquies o projectes de la nostra diòcesi.

Es realitzen un dimecres al mes al llarg de tot l’any, de 18.30 h a 20.00 h.

La inscripció a les xerrades i als cursos és gratuïta, però cal formalitzar prèviament la inscripció fins 10 dies abans de l’inici de cada curs o sessió. Es pot fer per via telefònica trucant al 662.863.633, per correu electrònic escrivint a l’adreça: voluntar@caritasbcn.org o de forma presencial a la nostra seu de Plaça Nova, número 1, de dilluns a divendres de 9 h a 14 h i dilluns i dimecres de 16 h a 18 h.

Consulta les propostes formatives del curs 2011-2012

T'ha agradat aquest contingut? Subscriu-te al nostre butlletí electrònic. Cada setmana, l'actualitat de l'Església diocesana al teu correu.

T'interessarà ...

14 Juny, 2019
L’ARA i la Fundació La Caixa donen 20.000 euros a Santa Anna i a l’Hospital Sagrat Cor per la seva tasca en l’hospital a peu de carrer