Pàgina d'inici > Noticies > Sagrada Família

Les palmes i els palmons decoren la Sagrada Família

La missa de Diumenge de Rams, presidida pel Cardenal Sistach, congrega milers de persones als afores de la Basílica per beneir les palmes dels més petits

Palmons guarnits amb llaços de tots colors omplien la Sagrada Família aquest Diumenge de Rams. El Cardenal Sistach va entrar en la basílica envoltat de nens que, alegres, aguantaven i movien les seves palmes per fer-se veure entre la multitud. En arribar a l’altar, el Cardenal va agafar el seu palmó i va dirigir-se fins a la sortida de la façana de la Passió, tot beneint, al seu pas, les fulles de palmera del camí. Allà,  la multitud arreplegada li dedicava una gran ovació al Cardenal, que va amagar-se entre els feligresos que venien a beneir les seves palmes.

Donar-ho tot per l’altre

En la seva homilia, el Cardenal va recordar que Jesús va morir en la Creu per salvar els homes. “La Creu és el signe de la identitat cristiana i el de l’amor fidel de Déu a tota la humanitat”, va explicar l’Arquebisbe de Barcelona. I va afegir: “Ell sempre està a prop de nosaltres i ens vol acompanyar en la nostra vida. Acompanyem nosaltres a Jesús en aquests dies amb l’oració, amb la lectura de l’Evangeli, participant en les celebracions litúrgiques d’aquesta setmana… Acompanyem a Jesús com ho va fer Maria, al peu de la Creu perquè això Jesús ho va patir per tots nosaltres”.

T'interessarà ...