Pàgina d'inici > Noticies

Les OMP proposen un Advent Missioner

En aquest, s’emmarca també la campanya ‘Sembradors d’estrelles’ per tal que els nens se sentin missioners i cridats a ser-ho El Nadal és proper i els nens ho viuen amb molta intensitat, però se’ls ha de guiar per tal que descobreixin el do de l’espera de Déu i que tinguin ganes de seguir-lo per mitjà [...]

En aquest, s’emmarca també la campanya ‘Sembradors d’estrelles’ per tal que els nens se sentin missioners i cridats a ser-ho

El Nadal és proper i els nens ho viuen amb molta intensitat, però se’ls ha de guiar per tal que descobreixin el do de l’espera de Déu i que tinguin ganes de seguir-lo per mitjà de les seves pròpies accions. Per aquest motiu, des d’Infància Missionera s’ofereix una proposta d’Advent Missioner per fer arribar més i millor el missatge d’aquest temps litúrgic. Es tracta d’unir la Corona d’Advent amb un itinerari basat en quatre verbs: cercar, conèixer, seguir i parlar. Al final de l’Advent, les Obres Missionals Pontifícies (OMP) proposen l’activitat ‘Sembradors d’Estrelles’. Però també ofereixen més material didàctic aprofitable en parròquies, comunitats i escoles.

Sembradors d’Estrelles

L’activitat consisteix que els nens posin un petit adhesiu en forma d’estrella als transeünts per compartir l’alegria nadalenca i recordar a tothom la Bona Nova: el naixement de Jesús. Amb aquest gest, també es pretén felicitar-los, en nom dels missioners i missioneres, que per amor a Crist i a la humanitat, ho deixen tot i parteixen a altres terres per portar el missatge de Jesús.

L’objectiu de la campanya ‘Sembradors d’Estrelles’ és que els nens se sentin missioners i cridats a ser-ho ja que ells mateixos hauran de transmetre l’alegria del Nadal en nom dels missioners repartits pel món, difonent, igual que ells, la Bona Notícia. És bo recordar que no es demanen diners: només un somriure.

T'interessarà ...