Pàgina d'inici > Noticies > Església de Barcelona

Les llibreries Balmes i Claret ofereixen les seves novetats en el dia de Sant Jordi

Les llibreries cristianes de la ciutat celebren el dia de Sant Jordi oferint els seus últimes novetats per a tots els públics.

, Les llibreries cristianes de la ciutat celebren el dia de Sant Jordi oferint els seus últimes novetats per a tots els públics

Les llibreries Claret i Balmes van obrir les seves botigues el dia de Sant Jordi amb algunes de les últimes novetats de les editorials cristianes. Els temes que en el present curs estan sent els més venuts estan sent totes les publicacions al voltant del Papa Francesc, ja sigui sobre les seves homilies, pensament, cartes pastorals o testimonis de persones que el van conèixer quan ocupava el càrrec d’arquebisbe de Buenos Aires.

Els llibres sobre Santa Teresa d’Àvila estan captant també l’atenció dels lectors que busquen interessar-se més sobre la santa fundadora l’any en què celebrem el seu centenari. Però la literatura de la religiosa Lucía Caram, catalana de l’any, està aconseguint que siguin molts els que preguntin pels seus llibres. Un altre dels llibres pels quals el públic està interessat és el llibre “Us porto al cor” del bisbe auxiliar Sebastià Taltavull.

A l’estand que la llibreria Claret té a la Rambla Catalunya van informar que també l’oferta per als més petits tenen una oferta molt àmplia, encara que la temàtica que més interessa són els còmics i contes que acosten la vida de Sant Jordi.

T'interessarà ...