L’Editorial Claret publica una nova col·lecció conjuntament amb l’URC

«Alegreu-vos...» és una carta circular que la Congregació per als Instituts de Vida Consagrada i les Societats de Vida Apostòlica ha adreçat als membres d’aquests diversos Instituts i Congregacions com a preparació de l’any 2015

El primer títol publicat en aquesta nova col·lecció URC és «Alegreu-vos…», la carta del papa Francesc adreçada als consagrats i consagrades, i a les comunitats  cristianes en general amb motiu de l’Any de la Vida Consagrada.

La Carta recull diversos missatges del papa Francesc adreçats als cristians en general i als consagrats i consagrades amb motiu de diverses trobades i esdeveniments. Els religiosos i religioses, però també les comunitats cristianes, poden trobar un bon estímul per a viure a fons la «joia de l’Evangeli», però també una forta interpel·lació per a renovar la seva vida, rescatar-la de la mundanitat, la consciència aïllada i l’autoreferencialitat, per centrar-la en Crist i, des d’ell, ser testimonis de fraternitat i «anar envers els qui esperen la Paraula de consolació, inclinant-nos amb amor matern i esperit patern envers els pobres i els febles». Els invita a ser homes i dones audaços, de frontera, profetes, capaços de «desvetllar el món».

Tal i com comenta el P. Màxim Muñoz, claretià i President de l’URC: «Amb aquest llibret reprenem la col·lecció «CEVRE», ara amb el nom d’«URC», que és fruit de la col·laboració entre l’Editorial Claret i la Unió de Religiosos de Catalunya. Hi anirem publicant diversos documents, testimonis i materials que ajudin els religiosos i religioses i a les comunitats cristianes en general, a viure els apassionants reptes que l’Esperit ens proposa en els temps que vivim, començant per l’Any de la Vida Consagrada».

T'ha agradat aquest contingut? Subscriu-te al nostre butlletí electrònic. Cada setmana, l'actualitat de l'Església diocesana al teu correu.

T'interessarà ...

22 Juliol, 2019
La Fundació Pere Tarrés preveu becar les activitats d’uns 4.500 infants durant el mes d’agost