L'arquebisbe de Barcelona expressa el seu condol per les víctimes de l'accident de trànsit de Freginals

BARCELONA, 20 de març de 2016.- Aquest Diumenge de Rams, l’arquebisbe de Barcelona, Mons. Joan Josep Omella, vol dirigir un sentit missatge de condol als familiars de les víctimes de l’accident de trànsit que s’ha produït aquest matí a l’autopista del Mediterrani, a l’altura de Freginals (Tarragona).  “Tots desitgem trobar en la pregària el consol i la [...]

BARCELONA, 20 de març de 2016.- Aquest Diumenge de Rams, l’arquebisbe de Barcelona, Mons. Joan Josep Omella, vol dirigir un sentit missatge de condol als familiars de les víctimes de l’accident de trànsit que s’ha produït aquest matí a l’autopista del Mediterrani, a l’altura de Freginals (Tarragona). 

“Tots desitgem trobar en la pregària el consol i la pau que Déu ens pot donar en aquests moments de sofriment, de manera molt especial als familiars de les víctimes mortals”, ha declarat monsenyor Joan Josep Omella. L’arquebisbe de Barcelona prega pels difunts i ferits en aquest tràgic sinistre així com per les seves famílies. 

T'ha agradat aquest contingut? Subscriu-te al nostre butlletí electrònic. Cada setmana, l'actualitat de l'Església diocesana al teu correu.

T'interessarà ...

23 Juliol, 2019
Qui van ser els avis de Jesucrist? A continuació expliquem algunes de les tradicions que es coneixen dels dos sants celebrats el 26 de juliol
23 Juliol, 2019
Entrevista a l'advocat Enric Mas, nou vice-governador general de l’Orde del Sant Sepulcre per Llatinoamèrica
22 Juliol, 2019
La Fundació Pere Tarrés preveu becar les activitats d’uns 4.500 infants durant el mes d’agost