L'arquebisbat, amb els joves

Capellans i seminaristes es reuneixen amb l’Arquebisbe per treballar conjuntament la pastoral juvenil

“Fer de les nostres parròquies unes comunitats vives, acollidores i atractives per als joves”. Sobre aquest tema va tractar la trobada-dinar de l’arquebisbe Joan Josep Omella amb els capellans i seminaristes que treballen més directament amb els joves de l’arxidiòcesi. L’acte va tenir lloc a la Delegació de Joventut amb el testimoni de tres capellans que van explicar la realitat de les seves parròquies amb els joves.

Tot seguit, prop de la quarantena d’assistents es van dividir en quatre grups per treballar diverses preguntes entorn la pastoral juvenil. Mitja hora més tard va haver-hi la posada en comú dels diferents grups i Mons. Joan Josep Omella va adreçar unes paraules a tots els presents. L’arquebisbe es va mostrar molt satisfet d’aquestes trobades i va agrair als mossens l’esforç que feien per treballar junts “aquesta realitat tan important per l’arxidiòcesi de Barcelona”. Un bon dinar va donar per tancada la trobada de capellans i seminaristes amb l’arquebisbe de Barcelona.

Sent la Creu

Abans de marxar el delegat de joventut, MnBruno Bérchez, va informar que el pròxim dia 5 de març tindrà lloc l’acte d’inici de la Quaresma de tots els joves de l’arxidiòcesi amb l’arquebisbe Joan Josep Omella. L’acte titulat Sent la Creu, consistirà amb una Eucaristia a les 18.00 h a la Basílica de la Sagrada Família on es podrà adorar la creu de Lampedusa i s’acabarà amb una meditació de l’arquebisbe Omella.

T'interessarà ...

23 Maig, 2019
La Parròquia de Sant Agustí del Raval es tenyeix de vermell per celebrar la festivitat de la patrona dels impossibles amb el bisbe Antoni Vadell
22 Maig, 2019
El reportatge de cristians perseguits exposa la greu situació de la llibertat religiosa al món