Pàgina d'inici > Noticies > Església de Barcelona

L'abat Soler i el President Mas, a la inauguració de l'exposició del Bisbe Joan Carrera

L’exposició vol commemorar, especialment, la professada devoció del bisbe Joan a la Mare de Déu de Montserrat

L’Abadia de Montserrat i el Memorial Bisbe Joan Carrera organitzen el proper dissabte 26, a les 19:30h, a les sales de recepció de l’Hotel Abat Cisneros, una exposició retrospectiva de textos i imatges de la vida del bisbe Joan Carrera i Planas, bisbe auxiliar de Barcelona.

L’acte, titulat “Un Ara Mateix…Per Sempre”, se celebrarà abans de la Vetlla de Santa Maria, a les 22h, i comptarà amb la presència del Molt Honorable President de la Generalitat de Catalunya, Sr. Artur Mas, i el Reverendíssim Pare Abat de Montserrat, Josep Maria Soler. A més, la Capella de Música de Santa Maria del Pi de Barcelona oferirà una breu interpretació musical.

Mare de Déu de Montserrat

L’exposició vol commemorar, especialment, la professada devoció del bisbe Joan a la Mare de Déu de Montserrat, que va escollir la imatge de la Moreneta per al seu escut episcopal i que vol ser testimoni del seixantè aniversari de l’ordenació com a prevere del bisbe Joan davant de la Mare de Déu el proper 11 de juliol.

Aquesta presentació, que forma part del programa d’actes de celebració del lustre del traspàs de Carrera, també vol dedicar un reconeixement històric a diversos esdeveniments significatius que celebren l’aniversari enguany, com els 40 anys de la primera Assemblea Constitutiva de Convergència Democràtica de Catalunya a Montserrat, els 30 anys de la creació de la Fundació d’Escoles Parroquials de Barcelona, els 20 anys de la primera emissió de Ràdio Estel i la celebració dels gairebé 30 anys de la promulgació del document “Arrels cristianes de Catalunya”.

Confirmació d’assistència

Els organitzadors de l’acte pretenen que participin el màxim nombre d’institucions, entitats i persones, que d’una manera o altra, se sentin vinculats als motius i records que l’exposició aporta. Per confirmar l’assistència s’ha d’escriure un correu electrònic a memorialbisbejoancarrera@gmail.com o trucar al 657 212 515/ 658 490 445    

T'interessarà ...