Pàgina d'inici > Noticies > Papa Francesc

La vida de Francesc, a la gran pantalla

El primer Papa llatinoamericà tindrà la seva pel•lícula biogràfica basada en el llibre ‘El Papa de la gent’ així com una versió per capítols per a la televisió

El proper mes d’octubre començarà a enregistrar-se, a Argentina, la primera pel·lícula sobre el Papa Francesc. Ho ha confirmat el director del film, Daniele Luchetti en un programa del canal italià RAI2, qui ha afirmat que es considera “un laic seduït per les posicions obertes del Summe Pontífex”.

La pel·lícula biogràfica abordarà l’etapa de la vida de Bergoglio abans d’arribar a ser Pontífex. Tal i com ha especificat el productor, Nicola de Angelis, “serà la història d’un petit sacerdot que es fa gran”.

També per a la televisió

Luchetti, que va guanyar el 2007 un premi en el festival de Cannes per Mi hermano es hijo único, també té previst realitzar una versió en diferents fragments, pensada per a la televisió. Així, es podran explicar molts més detalls sense el ritme que exigeix una producció cinematogràfica.

Entre els actors que podrien interpretar al jove Bergoglio destaca Rodrigo de la Serna, molt conegut a Argentina pel seu paper a Diarios de motociceta. També serà important la figura de l’avia del Papa, a la que estava molt unit. Probablement serà la italiana Stefania Sandrelli qui s’encarregui de posar-li rostre.

T'interessarà ...