Pàgina d'inici > Noticies > Església de Barcelona

La URL reunirà experts internacionals per debatre sobre la gestió actual de les organitzacions

Aquest dijous es posarà en marxa el XXII congrés EBEN-Espanya sota el títol «Ètica, emocions i economia: la gestió actual de les organitzacions»

Tal com va profetitzar Max Weber, la nostra és una societat d’organitzacions. El procés d’especialització del treball i el triomf del model econòmic capitalista han convertit la societat del segle XXI a la societat de les grans, mitjanes i petites empreses.

Davant d’aquest repte, la Universitat Ramon Llull ha organitzat el XXII Congrés anual EBEN-Espanya sota el títol «Ètica, emocions i economia: la gestió actual de les organitzacions». Aquest congrés reunirà diversos experts que debatran sobre la gestió de la complexitat en les organitzacions, amb ànim de lucre i sense ànim de lucre, donant veu així a tot el Tercer Sector social. Les inscripcions ja estan obertes.

Ponents reconeguts internacionalment

L’acte, que tindrà lloc a la Facultat de Comunicació Blanquerna, comptarà amb la participació d’alguns experts reconeguts internacionalment com Ives-Charles Zarka, professor de Filosofia de la Université Sorbonne (París-Descartes) i exdirector del Centre National de la Recherche Scientifique CNRS; Amareswar Galla, director de l’International Institute for the Inclusivament Museum i sènior advisor del World Culture Forum. També destaquen Àngel Castiñeira i Josep Maria Lozano, de l’Institut de Innovació Social d’ESADE; Josep Maria Gay de Liébana (Universitat de Barcelona), Begoña Roman (Universitat de Barcelona), Carles Folguera (Futbol Club Barcelona), Arcadi Oliveres, president de Justícia i Pau, a més dels representants de DAMM, Agbar i Banco Santander.

Inauguració

La inauguració del Congrés anirà a càrrec de Josep Maria Garrell, rector de la Universitat Ramon Llull; Maite Fandos, tinent d’alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports de l’Ajuntament de Barcelona; Francesc Torralba, director de la Càtedra ETHOS URL; Joan Fontrodona, president de EBEN-Espanya; i Josep M. Carbonell, degà de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna-URL.

T'interessarà ...