Pàgina d'inici > Noticies > Universitats

La Universitat Ramon Llull amplia el seu Patronat

Els nous patrons de la URL són Pilar Benejam, Pedro Fontana, Josep Piqué Camps, Josep Miquel Piqué i Javier Solana. N’exerciran durant un període de quatre anys

El Patronat de la Universitat Ramon Llull Fundació es va reunir el passat 26 de novembre per incorporar a sis nous membres: Pilar Benejam, doctora en Pedagogia; Pedro Fontana, president executiu del grup Áreas; Josep Piqué Camps, conseller delegat del Grup OHL; Josep Miquel Piqué, president de la Xarxa de Parcs Científics i Tecnològics de Catalunya i Javier Solana, president del Centre d’Economia i Geopolítica Global d’ESADE-URL.

Nous relleus, permanència de la vinculació dels patrons sortints

Aquests nous membres entrants formaran part del Patronat, presidit per Joan Josep Brugera Clavero, per un temps de quatre anys, tal i com estableixen els Estatuts de la URL Fundació. Per una altra banda, Josep Joan Pintó, Joan Ros, Joan Famadas i Joan Granados han finalitzat el seu càrrec com a patrons de la Universitat Ramon Llull Fundació, després de formar part d’aquesta entitat des dels seus inicis.

Malgrat la seva marxa, aquestes quatre personalitats continuen vinculades a la URL com a membres del Comitè d’Honor d’aquesta universitat, constituït el novembre de 2013. 

T'interessarà ...