Pàgina d'inici > Noticies

La Universitat Pompeu Fabra s’incorpora a la Campanya “Reis per a Tothom”

“Reis per a Tothom” és una de les campanyes de reis més antigues que es realitzen arreu de Catalunya La Campanya Reis per a Tothom ja va. Les parròquies, comunitats, institucions, poden fer les demandes de joguines que necessitaran per abastir les persones que el dia 5 de gener ho necessitaran. La Campanya està organitzada [...]

“Reis per a Tothom” és una de les campanyes de reis més antigues que es realitzen arreu de Catalunya

La Campanya Reis per a Tothom ja va. Les parròquies, comunitats, institucions, poden fer les demandes de joguines que necessitaran per abastir les persones que el dia 5 de gener ho necessitaran. La Campanya està organitzada per Pastoral Universitària de Barcelona a través del Centre Cristià dels Universitaris, Caritas, Ràdio Estel, Catalunya Cristiana i la Pia Almoina.

Punts de recollida

La recollida de joguines i obsequis per a la gent gran finalitzarà el 22 de desembre. “Reis per a Tothom” és una de les campanyes de reis més antigues que es realitzen arreu de Catalunya, amb una distribució de més de 5.000 joguines. Però Reis per a Tothom” és molt més que una recollida de joguines, vol ser una campanya en la qual els implicats realitzin tasques en benefici de terceres persones.

La Delegació de Pastoral Universitària l’organitza amb l’objectiu que els universitaris de diferents centres tinguin l’oportunitat de posar en pràctica uns dies de donació real i entrin en contacte amb el món de les persones que viuen en els marges de la societat. Es tracta, doncs, de donar formació i ajudar a la conscienciació sobre la realitat de la societat en què vivim.

Els particulars podran fer l’entrega de regals al Centre Cristià dels Universitaris, c Villarroel 81 els dilluns dimarts i dijous de 17h a 20h, al Museu Diocesà de Barcelona, Av. catedral, 4 de dimarts a dissabte de 10h a 14h i de 17h a 20h i els diumenges a partir de les 11h i fins les 14h. També podran dirigir-se a Radio Estel, Comtes de Bell-lloc 67-69, de dilluns a divendres de 8h a 20h. 

Com participar-hi?

Hi ha múltiples maneres d’ajudar: aportant joguines i obsequis, fent donatius econòmics que permetran adquirir altres obsequis, especialment per a gent gran, facilitant la difusió o el transport de joguines, classificant les comandes que es reben, etc.

La Campanya “Reis per a Tothom” demana que no et quedis de braços plegats i que posis el teu granet de sorra

Informació a: CCU, C/Villarroel 81 baixos. Telf: 933233368 campanyareisccu@gmail.com

 

T'interessarà ...