Pàgina d'inici > Noticies > Joventut

La Trobada de Monitors dels Esplais del MCECC reunirà a 700 joves a La Conreria

Durant el cap de setmana del 18 i 19 d’abril prop de 700 joves de tota Catalunya es reuniran a la casa de colònies de La Conreria (Tiana, El Maresme) en la Trobada catalana de monitors i monitores del MCECC

Durant el cap de setmana del 18 i 19 d’abril prop de 700 joves de tota Catalunya es reuniran a la casa de colònies de La Conreria (Tiana, El Maresme) en la Trobada catalana de monitors i monitores dels centres d’esplai i  centres diaris del Moviment de Centres d’Esplai Cristians de la Fundació Pere Tarrés (MCECC).

Sota el títol de “#MonigiraMCECC”, els assistents combinaran xerrades, reflexions i més de 20 tallers formatius amb estones de diversió. A més, aquest any s’han incorporat espais de participació i d’intercanvi entre els diferents esplais per a que puguin conèixer millor aquelles realitats més allunyades del seu àmbit geogràfic.

La part formativa té un pes molt important i estarà organitzada per Formació, Consultoria i Estudis de la Fundació Pere Tarrés, l’Escola de l’Esplai de Lleida de la Fundació Verge Blanca, l’Escola de l’Esplai de Tarragona de la Fundació Santa Maria de Siurana, l’Escola de l’Esplai de Tortosa de la Fundació Croera i altres persones vinculades al MCECC. La tarda del dissabte també inclourà un moment de retrobament interior amb la celebració de l’Eucaristia.

La Trobada Catalana de monitors i monitores del MCECC, que se celebra cada dos anys, és un espai consolidat que continua renovant-se i oferint als monitors i monitores activitats atractives enmig d’un clar marc educatiu. Els joves que participen realitzen una gran labor voluntària i educativa en els centres d’esplai durant tot l’any. Són un exemple del compromís de molts nois i noies que aposten per omplir el seu temps lliure donant una resposta satisfactòria a les seves inquietuds socials.

Acte: Trobada Catalana de Monitors i Monitores del MCECC  
Quan?: Dissabte 18 i diumenge 19 d’abril de 2015
On?: Casa de colònies La Conreria (Tiana, El Maresme)

T'interessarà ...