Pàgina d'inici > Noticies

La solidaritat infantil pot canviar el món

El proper 26 de gener se celebra la Jornada de la Infància Missionera, que porta per lema “Els nens ajuden els nens”

El proper 26 de gener se celebra la Jornada de la Infància Missionera, que porta per lema “Els nens ajuden els nens”

La salut i l’educació són els dos principals problemes dels nens al món. L’Obra Pontifícia de la Infància Missionera va enviar, l’any 2013, més de 20 milions de dòlars als territoris en missió per tal d’intentar eradicar les conseqüències d’aquests dos enormes problemes. Concretament, Espanya va aportar, del total del pressupost obtingut, 2 milions d’euros, que van destinar-se majoritàriament al continent africà.

Amb la voluntat de formar els més petits per a que comparteixin amb altres nens el que són i el que tenen, sorgeix el lema de la Jornada d’Infància Missionera que se celebrarà aquest 26 de gener: “Els nens ajuden els nens”.

Com es pot col·laborar?

La Infància Missionera sorgeix com una institució de l’Església universal per a promoure l’ajuda recíproca entre els nens del món. Per aquest motiu, els primers col·laboradors han de ser els nens, que resin per altres nens dels territoris de missió i els entreguin, generosament, els seus donatius. A través d’ells ho fan també els seus pares i familiars, els seus educadors i tutors, i aquells que se sentin solidaris amb els més petits.

El 26 de gener, cada país fa una col·lecta a escala nacional i es constitueix un Fons Universal de l’Obra, que anirà repartit segons les necessitats de la infància de tot el món.

T'interessarà ...