Pàgina d'inici > Noticies > Sagrada Família

La Sagrada Família s'omple de nens de la catequesi

Familiars i catequistes van omplir la basílica de la Sagrada Família a l'eucaristia presidida pel Cardenal Sistach per segona ocasió de les catequesi

Es tracta de la segona missa en què la Sagrada Família s’obre perquè els nens i catequistes celebrin junts l’eucaristia del segon diumenge de Quaresma. Presidits pel Cardenal Sistach, els nens van alegrar la celebració amb la seva naturalitat i espontaneïtat, des de les peticions i la presentació de les ofrenes.


Quan escoltem Jesús?

En el moment catequètic de l’homilia el Cardenal va posar la seva atenció en com els tres apòstols Pere, Jaume i Joan van escoltar el Déu Pare. Pujar a la muntanya des de l’Antic Testament significa fer camí per a escoltar a Déu, i en aquesta ocasió no només va ser escoltar-lo, sinó veure Déu amb Moisès i Elies.

En aquesta interpretació de l’Evangeli la invitació de Déu és a baixar de la muntanya Tabor, entrar en profunditat en la realitat que ens toca viure i deixar espais al silenci per poder escoltar què vol Jesús de nosaltres. Més centrat en els nens i nenes, el Cardenal els va convidar a escoltar Jesús a través dels seus pares i els seus catequistes.

T'interessarà ...