La Sagrada Família obre les seves portes

La Basílica gaudiniana sorteja un total de 30.000 entrades per accedir gratuïtament a la Sagrada Família els propers 21, 22 i 23 de setembre

Els dies 21, 22 i 23 de setembre la Sagrada Família obrirà les portes, donant a conèixer un dels darrers avenços en les obres de construcció; com la Torre de Jesucrist. Concretament, s’ha sortejat 30.000 entrades i ja s’ha informat per via de correu electrònic. Els guanyadors s’han endut, cada un, quatre entrades no nominals. Aquestes es podran donar o regalar, però la revenda queda prohibida.

Descobrint el temple

Es tracta d’una oportunitat pels ciutadans de visitar un dels monuments més emblemàtics de la ciutat. Els guanyadors podran veure en primera persona l’evolució de les obres de la Sagrada Família durant els últims mesos; a més de descobrir com es prepara la construcció de cara al futur.

D’altra banda, durant les portes obertes, els visitants gaudiran d’una visita en exclusiva  per l’interior de la futura torre de Jesucrist; eix central de la construcció. També, es podran introduir en el procés de finalització de la façana de la Passió i submergir-se en els esbossos de les torres dels quatre evangelistes.

Immersió cultural

Es tracta d’una iniciativa que coincideix amb la celebració de les festes de la Mercè i fa èmfasi en un dels edificis emblemàtics de la ciutat de Barcelona. Aquesta acció per a la ciutadania, no deixa de ser una immersió en un dels monuments més importants reconegut a nivell internacional; sota el disseny de l’arquitecte Antoni Gaudí. Un temple que cuida cada detall per tal d’exalçar i guardar devoció, tant a nivell tècnic com espiritual.

T'interessarà ...