Pàgina d'inici > Noticies

La Sagrada Família felicita el Nadal amb la il·luminació de la façana del Naixement

[Sagrada Família] La Basílica de la Sagrada Família dóna la benvinguda al Nadal amb una il·luminació creativa de la façana del naixement juntament amb fragments de El poema de Nadal de Josep Maria de Sagarra. L’animació començarà el proper dijous 20 de desembre a les 19.30h. La Sagrada Família, a través de la façana, i […]

[Sagrada Família]

La Basílica de la Sagrada Família dóna la benvinguda al Nadal amb una il·luminació creativa de la façana del naixement juntament amb fragments de El poema de Nadal de Josep Maria de Sagarra. L’animació començarà el proper dijous 20 de desembre a les 19.30h.

La Sagrada Família, a través de la façana, i de la seva simbologia, vol transmetre un missatge de fe, d’esperança i de caritat. La felicitació d’enguany a la ciutat de Barcelona es basa en l’alternació de llum sobre tota la façana del naixement, gràcies a la claror s’aniran destacant algunes escenes concretes del naixement esculpit a la pedra, tot seguint la lectura de El poema de Nadal.

Josep Maria de Sagarra va escriure al 1930 El poema de Nadal, obra triada per la Sagrada Família per ser coneguda i arrelada a la nostra cultura. Un dels seus ingredients, a part del domini absolut del llenguatge, és la humanitat en totes les seves dimensions.

La il·luminació de la façana s’iniciarà el dijous 20 a les 19.30h amb la presència del Cardenal i Arquebisbe de Barcelona, Lluís Martinez Sistach. La felicitació serà activa fins diumenge 23, des de les 18.00h fins a les 21.00h. L’animació es farà de forma continuada amb bucles de deu minuts per a què tots els presents puguin gaudir d’un espectacle de llum i tradició.

T'interessarà ...