Pàgina d'inici > Noticies > Sagrada Família

La Sagrada Família, expectant per acollir l’alegria dels nens

Dues eucaristies dedicades als catequistes i famílies, una el 22 de febrer i l’altre l’1 de març, marcaran els dos primers diumenges de Quaresma

Els nens són l’alegria de la casa i, dintre de les famílies, se’ls ha d’educar en la fe cristiana. El Papa Francesc insisteix en que “necessitem veure a cada nen com un regal que s’ha d’agrair, cuidar i protegir”. També els catequistes juguen un paper important en aquest aprenentatge teològic, un testimoni crucial en la transmissió de la fe. Per enaltir la tasca de tots ells amb els nens, l’Arquebisbat de Barcelona convoca dues misses per als catequistes i les famílies. Les zones pastorals 1, 3 i 5 celebraran aquesta eucaristia el 22 de febrer, primer diumenge de Quaresma, mentre que les zones pastorals 2,4 i 6 ho faran l’1 de març, segon diumenge de Quaresma.

Invitacions per accedir a la Basílica

Per poder assistir a les celebracions que tindran lloc a la Basílica de la Sagrada Família és imprescindible la presentació d’una invitació gratuïta que es podrà recollir dues setmanes abans al Seminari Conciliar de Barcelona. En total, s’han destinat un total de 40 invitacions per a cada parròquia de manera que el cap de setmana anterior a la Missa es puguin distribuir entre les famílies i els catequistes de cada parròquia. Així, les zones pastorals 1, 3 i 5 hauran de recollir les invitacions del 9 a l’11 de febrer i les zones pastorals 2,4 i 6 ho hauran de fer del 16 al 18 de febrer.

Si es vol concelebrar, en ambdós casos, els preveres i diaques –que hauran de portar alba i estola morades- també necessitaran la invitació per a concelebrant que s’adquireix al Seminari. La seva entrada serà per la Façana de la Passió i es prega no ser a la Sagrada Família més tard de les 16.45h. 

T'interessarà ...