Pàgina d'inici > Noticies

La Sagrada Família celebra les seves Portes Obertes més a prop del final

Els dies 22, 23 i 24 de setembre, de 16h a 20h, serà gratuït entrar-hi però s’ha de demanar una invitació prèviament La Basílica de la Sagrada Família celebra les jornades de portes obertes amb la vista posada en un futur proper.  Els dies 22, 23 i 24 de setembre entre les 16h i les [...]

Els dies 22, 23 i 24 de setembre, de 16h a 20h, serà gratuït entrar-hi però s’ha de demanar una invitació prèviament

La Basílica de la Sagrada Família celebra les jornades de portes obertes amb la vista posada en un futur proper.  Els dies 22, 23 i 24 de setembre entre les 16h i les 20h el temple obre les seves portes als visitants per a que gaudeixin d’un recorregut visual i sensorial per les fites més importants que queden per construir. El visitant podrà conèixer com i quan es construirà la Torre de Jesús o la de Maria, la Sagristia o el Cimaci i conèixer el seu simbolisme.
La Sagrada Família encara la recta final de les obres. Fins ara s’ha executat el 65% de les obres i l’objectiu de la Junta és acabar la part arquitectònica el 2026, tal i com es pot comprovar en els sis vídeos que mostren el que encara queda per fer. «Ho aconseguirem si mantenim el ritme actual de les obres», assenyala Jordi Faulí, arquitecte director. Tot i que mancaran molts detalls artístics, és possible que Jordi Faulí sigui l’arquitecte que acabi la Sagrada Família.

Les entrades s’han d’adquirir, amb antelació, per Ticketmaster i només seran vàlides per al dia i la franja horària seleccionada. L’accés serà per la Façana del Naixement i la sortida per la Façana de la Passió. L’aforament és limitat. Durant la visita s’haurà de respectar l’itinerari establert i, l’accés al museu, les torres i el servei d’àudio-guies romandran tancats.


T'interessarà ...